Alternative måder at være sund på

Brun og hvid hvalp

Grønne salater og medlemskab i det lokale fitnesscenter. De fleste ved godt at vi kan blive sundere ved at spise godt og dyrke noget motion. Men der er faktisk mange måder at være sund på og det behøver ikke at gå op i fitnesscentre og salater det hele. 

Læs med her for at se nogle alternativer måder hvorpå du kan holde dig sund og rask.

gamer

Når du gamer

Kan du godt lide at spille pc eller på diverse spilkonsoller? Der er rigtig meget snak om hvor usundt det er at game, men så slemt er det nu heller ikke. Det er naturligvis ikke det sundeste at bruge hele dagen på at game og drikke en masse søde drikkevarer med et højt koffeintal i. Men der sker intet ved lige at tage et par timer her og der, hvis det bringer dig glæde. Det kan såmænd kun være godt for din mentale sundhed, hvilket vi selvfølgelig også skal have i mente. 

Det er naturligvis vigtigt lige at have lidt fokus på hvad vi egentlig laver imens vi gamer. Hold dig for eksempel fra de søde drikke og hav en store dunk vand ved siden af dig i stedet for. Det er også vigtigt at kigge lidt på den stol og det bord man bruger. Det er vigtigt at have et fedt bord til gaming, som man sidder rigtig godt ved. Det skal for eksempel passe en helt perfekt i størrelse, så man ikke sidder og spænder i skuldre og ryg. 

Sundhed

Anskaf en hund

Det er utroligt sundt at have en hund, da man bliver tvunget til at røre sig rigtig meget. Sådan en hund har trods alt brug for rigtig meget motion, hvis dens energi ikke skal resultere i at den bider i vores ting og generer naboerne med dens gøen. 

Der er masser af forskellige hundearter derude at vælge imellem – lige fra Dogue De Bordeaux til gode gammeldags labrador. Eller måske skal du have en blanding? 

Du kan overveje at anskaffe en lidt ældre hund fremfor en lille hundehvalp. De er som regel meget nemmere at have med at gøre, fordi de allerede er blevet opdraget på. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *