Jorden skal blive en grønne klode

cykel

Det betyder at samfundet skal ændre en del på den måde der leves på, så jorden ikke tager skade af det. Hvordan gør man så lige det? Kort fortalt skal der tænkes rigtig meget på genbrug samt hvordan man kan undgå at udslippe så mange farlige gasser. Det enkelte individ kan gøre en forskel ved at ændre på nogle vaner i dagligdagen. Selvom det ikke kan virke til at gøre den helt store forskel, så kan nye dagligdagsvaner være med til at gøre verden mere grøn.

Nye vaner

Nye vaner kræver tilvænning, men efter lidt tid vil du være vant til at gøre tingene anderledes. Hvis du har bil, kan du vælge at lade den blive hjemme når du ikke skal særlig langt. Tag din cykel når du skal handle ind eller ordne andre små ærinder i lokalområdet. Det er helt fjollet at starte bilen op for en kort køretur. Ved at lade bilen stå får du sundere vaner, motion og skåner miljøet for unødvendig CO2 udslip.

bæredygtghed

Lev sundere

Det kan være svært at få nye vaner, da det er fristende at tage bilen. Har du kort til arbejde bør cykling blive en fast del af dagligdagen, så du både kan dyrke motion og tage på arbejde samtidig. Efter lidt tid vil du med garanti kunne mærke en forbedring på din kondition, da du bliver vant til at bevæge dig mere. Motion og sund kost er med til at du kan få en mere overskud i hverdagen. Med mere overskud har du mulighed for at gøre endnu mere for naturen ved at affaldssortere grundigt, købe genbrug og samle skrald op fra naturen.

Nye tiltag i skibsbranchen

Det er ikke kun små ting i hverdagen der kan gøre verden til et grønnere sted. Indenfor store erhverv er der også ved at ske store fremskridt. Der er for nylig kommet nye reguleringer indenfor skibsfarten, hvilket betyder, at mængden af svovl i brændstoffet skal reduceres kraftigt. På denne måde kan der udslippes mindre forurening til naturen. Bunker fuel supplier er leverandører indenfor skibsbranchen, der udelukkende sælger bæredygtigt brændstof. Der er dagligt mange skibe der færdes på havene, hvilket betyder, at man her kan gøre en stor forskel for naturen.

Miljøvenlige løsninger

Et skibs brændstofbeholdning kan indeholde forskellige slags bunker fuel. Af de mest populære typer kan Heavy Fuel Oil, Diesel Oil, Marine Gas Oil, Lube Oil og LNG Fuel Oil nævnes. De nye brændstoftyper må maksimalt indeholde 0,5% svovl, hvorimod det før de nye reguleringer var 3,5% svovl. Dette er et godt eksempel på hvor man kan tænke i nye bæredygtige baner og dermed gøre en stor forskel på naturen på verdensplan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *