Har du smerter i kroppen? Så bliv smertefri med fysioterapi eller massage

Døjer du med smerter og ondt i kroppen? Måske efter du ikke længere sidder ved din gode ergonomiske kontorstol på dit kontor, men ofte arbejder hjemme på grund af Corona? Det er alment kendt, at hvis vi sidder på en dårlig stol mange timer om dagen, så vil vi få smerter. Heldigvis kan du få hjælp til at komme af med smerterne igen. 

kvinde med smerter

Bliv smertefri med fysioterapi 

Er du så uheldig at du har fået dig en skade et sted i kroppen, så vil der skulle lidt mere til end blot massage. Hos en fysioterapeut kan du få hjælp til, hvilken skade du har fået dig og hvordan du udbedre den igen. Med Fysioterapi får du både massage og du kan få hjælp til hvilke øvelser du skal lave for, at styrke muskulaturen omkring din skade. Sådan at du snart bliver smertefri igen og kommer dig oven på din skade.

kvinde får massage

Bliv smertefri med massage  

Har du smerter efter du har siddet for meget på din ergonomiske kontorstol? Det kan virkelig sætte sig specielt i ryggen og i lænden hvis vi ikke sidder korrekt, når vi sidder ned mange timer. Her vil massage kunne gå ind og løsne op for mange af de stivheder og smerter du har fået i kroppen. Du vil formentlig ikke have behov for en decideret genoptræningsplan, som hvis du havde fået en skade. Du kan altså med god massage og en bedre stol komme dine ryg og lænd smerter til livs. 

genoptræning

Sørg for at vælge en god fysioterapeut og massør

I dag kan man tage et kursus på ganske kort tid og få et diplom på at man nu er massør. Men det er en verden til forskel på hvad man lærer til sådan et kursus og på en hel fysioterapeutuddannelse. Derfor bør du være opmærksom på hvem du bestiller tid hos. Hos Smertefys er du sikker på at få den hjælp du har brug for både indenfor fysioterapi og massage. Står du med akutte problemer nu, så er der godt nyt. De holder nemlig stadig åbent da de er en del af sundhedsvæsnet. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *