Sundheden skal nå hele vejen rundt

Hvad er sundhed? Og hvad er et sundt liv? Svaret på disse spørgsmål har helt sikkert mere bredde og dybde, end hvad artiklen her kan kapere. 

Men det kan dog siges, at sundhed er mere, end bare hvad du putter i munden og hvor mange timer, du bruger på løbebåndet. 

Sundheden og det sunde liv handler i lige så høj grad om at have et godt liv, et smilende og et lykkeligt liv. Hvor de sociale relationer og dit tøjvalg giver dig varme og tryghed.  

Kolde vinter

En sund beklædning? 

Det er helt sikkert ikke sundt at fryse, i hvert fald ikke hvis frosten er skyld i, at du fanger en virus.
Det er heller ikke sundt at fryse om anklerne, når du går rundt i din lejlighed en hel dag. 

Din blodcirkulation bliver forværret. Det bliver sværere for dig at holde varmen. Du bliver ikke gladere og ikke sundere af at sidde inde og fryse en hel dag. 

Derfor vil det helt sikkert være en god ide og en sund ide, hvis du fik anskaffet dig nogle strømper, som hjælper dig med at holde på varmen. 

Hvis du fik tilkøbt dig nogle gode og dejlige strømper, som både kan holde på varmen, der er komfortable at gå i og som ser godt ud, så bidrager det til at du kan få endnu mere livsglæde. Så en sund beklædning, det er der helt sikkert. Hører et par gode og varme strømper med der, ja, det gør de helt sikkert. Skal de nødvendigvis se godt ud? Hvis grimme strømper trækker dig ned i kulkælderen, er det sunde her vel de pæne strømper. 

Varme strømper

Et dejligt indeklima

Videre til det næste sundhedsspørgsmål. For det er uomtvisteligt, at sundhed har noget at gøre med sociale relationer. 

Medmindre du er et menneske, som ikke har behov for gode venner, en tryg og glad familie og en kærlig kæreste, så har sundhed og sociale relationer noget med hinanden at gøre. 

Og når vi er ærlige, så har vi da alle behov for venner, familie og en kæreste. Rigtig mange af os har også en stærk trang til endnu et medlem af vores sociale relationer – nemlig hunden. 

Sundhed og hunde har meget med hinanden at gøre, tænk bare på smilet, hunden finder frem på dine læber, på gåturen og den hyggelige puttemakker. 

Et godt forhold til din hund er helt sikkert sundt. Og det gode hundeforhold, kan du få ved at se her efter en lækker hundeseng. 

 Lækker te

Varme, the og ingen virus

Så er der de ting tilbage, vi bare ved er sunde om vinteren. Her handler det om et varmt tæppe, om en lækker kop ingefær te med honning og citron. 

Det handler om varmen og hyggen, der holder kulden og virus for døren. Det er uden tvivl sundt og giver uden tvivl dit liv noget, du ikke kan være foruden. 

Så hvad kan der siges om sundhed? Det er langt mere end bare motion, det er et helt liv, det er alt det, der bidrager til smilet på dine læber. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *