Træn dig sund på en billig måde

Crosstrainer

Du kan træne dig sund, uden at bruge en masse penge på at gå i fitnesscenter. Det koster mange penge hver måned, hvis du skal være fast medlem i et fitnesscenter. Faktisk kan du flytte fitnesscentret hjem til dig selv. Det koster et startbeløb i form af penge til en crosstrainer eller andre maskiner, men når de er indkøbt, koster det dig ikke en krone. 

Find billige fitnessmaskiner

Når du kommer igang, så behøves det ikke nødvendigvis at være så dyrt at finde nogle fine fitnessmaskiner. F.eks. kan du finde mange tilbud på udsalg-outlet.dk, hvor du måske kan være heldig at finde det rigtige for dig. Du skal finde ud af med dig selv, hvilke maskiner du gerne vil have i dit lille hjemme fitnesscenter. Det kan f.eks. være en crosstrainer, som giver dig mulighed for at træne hele kroppen. Man forbrænder relativt mange kalorier på en crosstrainer, også noget mere end man f.eks. gør på et løbebånd eller en motionscykel. Crosstraineren er god på den måde, at den kan være i de fleste værelser af almindelig størrelse. Det kan også være, at du ønsker at købe en romaskine, nogle vægte og nogle maskiner, som giver dig mulighed for at lave benpres, mavebøjninger osv. Mulighederne er mange, og i virkeligheden kan du også nøjes med f.eks. crosstraineren, hvis det handler om kalorieforbrænding for dig. 

Loeb

Gåture og løbeture i naturen 

En anden meget billig måde at holde sig sund på er ved enten at gå eller løbe i naturen. Når løbeskoene eller vandreskoene er indkøbt, så koster det heller ingenting. Gå- og løbeture i naturen giver ofte masser af energi, frisk luft og forbrænder også en del kalorier. Det er op til en selv at bestemme, om man gerne vil nøjes med gå- og løbeturene, eller om det med fordel kan kombineres med træning på maskinerne. Gør du begge dele, så er du i hvert fald godt dækket ind. Træning på maskiner giver nogle andre muligheder for f.eks. muskelstyrketræning og træning under alle vejrforhold osv. Kom godt igang, køb nogle maskiner og et par gode løbe-vandre sko. Så er du klar til at træne sundt men billigt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *